• Ron
Styltvrďárna
Datum publikace11. 6. 2020
Počet zobrazení2298×
Hodnocení4.88
Počet komentářů4

Klec na ptáka i kolík mi Górda nechal až do večera. Ve sprše mě ale osvobodil a v posteli mi dopřál důkladnou masáž všech bolavejch místeček olejem Mistra Nobu. Ležel jsem na břiše v čistě povlečený voňavý posteli a spokojeně vrněl, když mi Górdan roztíral olej po půlkách i mezi nima. Nohy jsem měl jako vždycky doširoka rozhozený, aby se něžný prsty dostaly všude. A Górdan si mezi mejma nohama klekl na paty a kromě zadku, hráze a koulí poctil jemnejma dotekama bříškama prstů i můj žalud, nesměle vykukující z předkožky.

Ta maximálně erotická hra mě brzo dostala do varu. Nasliněným prstem obkrouženej žalud a krouživá masáž spodní strany ocasu. Stejnej postup po švu mezi koulema a dál po hrázi a kolem análu rýhou vzhůru na kostrč. A pak zpátky, pomaličku, něžně, jedním prstem. Když mi objížděl růžičku svěrače, cukaly mi snad i konečky vlasů a při lehkým přejízdění uzdičky a dírky jsem se musel zakousnout do polštáře, abych neskučel moc nahlas. Celou ložnicí se vznášela vůně dvou nadrženejch chlapů a já měl co dělat, abych se na Górdana nevrhl.

Začal jsem sebou šít, protože to se prostě nedalo vydržet, ale on mě jen chladně okřikl, ať se nehejbu. Zavřel jsem oči, dejchal otevřenou pusou a snažil se to mučení nevnímat. Můj pán ale přesně věděl, kde a jak se mě dotknout. Bylo to, jako by mi dával elektrický rány a já nesměl nijak reagovat. Musel jsem jen ležet a dělat, že se nic neděje, a přitom mi z ocasu teklo a cukal sebou při každým doteku Górdanova prstu.

Pořád mě mučil tím jediným nasliněným prstem a tím to bylo horší. Dotyky lehčí než peříčkem, a tak dráždivý. Pokaždý, když mi hladil bříškem uzdičku a spodek ocasu, přál jsem si, aby mě začal honit nebo kouřit, a když mi objel anál, chtěl jsem ho dovnitř a pořádně hluboko. Neměl jsem ale odvahu dát to jakkoliv najevo.

Trpěl jsem jak zvíře a můj nejúžasnější chlap na světě to věděl. Po dlouhejch hodinách s ptákem v kleci a kolíkem v prdeli jsem byl nažhavenej stříkat. Skoro jsem si okousal prsty a rozžvejkal polštář, abych Górdanovy erotický dotyky vydržel. V duchu jsem ho prosil, ať už mě obtáhne, ale jestli mě telepaticky vnímal, nedal to na sobě znát.

„Ovládej se,“ krotil mě tiše. „Nebo si to, co ti chci dopřát, rozmyslím.“

„Ano, pane,“ okamžitě jsem se zklidnil. Kdyby mě po týhle rafinovaný hře neudělal, zbláznil bych se.

„Otoč se na záda a zvedni nohy,“ přišel konečně vymodlenej příkaz.

Poslechl jsem a podržel si nohy pod kolenama, jak to měl Górdan rád. Lehl si na břicho a přelízl mi jazykem rýhu, šev na šourku i žalud. Pak mi zase špičkou ukazováčku poklepal na dírku a sledoval, jak se na něj lepí sliny předmrdky. Skoro jsem vyletěl z kůže, ale zůstal jsem klidně ležet se zaťatejma zubama. Tyhle cvičení v sebeovládání jsem fakt nesnášel. I když jsem jen zalapal po dechu, Górdan nesouhlasně zamlaskal. Jenomže já byl na hraně, koule napumpovaný a péro připravený k palbě. A ten sadista se pořád bavil matláním mý předmrdky po žaludu, uzdičce a rantlu.

„Roztáhni si prdel,“ přikázal mi konečně a já celej šťastněj přehmátl na seřezaný půlky. Zabolelo to, ale jen mě to víc rozrajcovalo. Kolena jsem měl až někde u uší, aby byl můj pán spokojenej a nerozmyslel si to. Klekl si, spokojeně koukal na můj vyšpulenej zadek a beze spěchu si roztíral po ocasu gel.

„Takhle si přímo říkáš o seřezání důtkami přes ocas i přes tu tvoji nenasytnou díru. Dneska už jsi ale dostal dost, takže to necháme na jindy,“ konečně nasměroval žalud na můj svěrač. Fakt jsem si od srdce oddechl.

Konečně do mě zasunul. Spokojeně zamručel a nalehl na mě plnou vahou. Pustil jsem si půlky a pohladil ho po zadku. Pak jsem zamířil nasliněnejma prstama mezi jeho půlky. V misionářský poloze měl rád, když jsem mu je strčil hluboko do zadku. Občas mi dával i dildo, abych ho při šoustání ojel. Vystrčil zadek a já zasunul. Zhluboka vydechl a začal přirážet. Vzepřenej na loktech, spokojenej výraz šelmy, která si hraje se svou kořistí. Bušil do mě bez ohledu na moji seřezanou prdel a bolavý koule. Hekal jsem pod ním a z touhy stříkat se mi dělaly mžitky před očima. Koule jsem měl tak narvaný, že mi brněly. Jestli mě po celodenním dráždění v cébéčku neudělá, bude mě mít na svědomí. Zatím ale na můj vytrčenej ocas kašlal.

Když se blížil na vrchol, konečně vzal mýho nedočkavýho macka do ruky a začal ho honit. Spolu s přírazama přidával na razanci stahování předkožky, ale pořád kontroloval moje reakce. Jakmile jsem začal moc nadšeně přirážet, zvolnil, aby mý trápení prodloužil.

„Prosím, prosím, prosím,“ skuhral jsem.

Promnul mi koule a usmál se, spokojenej, jak je mám narvaný. Pak začal znovu bušit do mýho zadku a honit mi ocas. Teď už ale zamířil bez prodlužování a přestávek rovnou na vrchol a vzal mě s sebou.

Zůstal ve mně tak, jak jsem to měl rád. Hladil mě a mazlil se se mnou a já jen spokojeně oddechoval.

„Nechápu, jak jsem to bez tebe v Irsku vydržel,“ zadíval se mi do očí. „Musím být větší sobec.“

„Jak to myslíš?“

„Jak to říkám. Budu myslet na sebe, ne na to, co si myslí ostatní. Odteď budou všichni vědět, že jsi můj,“ políbil mě a jazyk mi přitom vrazil do krku. Pak ze mě vytáhl svůj napůl zvadlej ohon a zamířil do sprchy. Šel jsem za ním. Ráno mě čekalo cvičení s Jimem a už bylo dost pozdě. Potřeboval jsem se vyspat, protože Jim mě určitě šetřit nebude. Naopak! Po volný neděli, kdy jsem vlastně jen plaval a lenošil, dostanu pekelně zabrat. Cejtil jsem to.

V posteli jsem se přitiskl Górdanovi zadkem do klína. Objal mě jednou rukou kolem pasu a přitáhl si mě blíž. Druhou rukou mi pod zadkem prohnětl koule.

„Už se těším na ráno,“ zavrněl, ale já už skoro spal.

Cvičení s Jimem bych si chvílema fakt docela rád odpustil. Jo, chápal jsem, že je nutný, abych se po střelným zranění hrudníku dal rychle dokupy, ale Jim byl vážně obyčejnej sadista. Podezříval jsem Górdana, že to byl hlavní důvod, proč ho najal. S Jimem jsme většinou makali každej den. Ráno mi masáží uvolnil svaly, dost brutálně mě protáhl a pak jsme šli běhat. A odpoledne mě zavřel v klimatizovaný posilovně, protože venku už se cvičit kvůli horku nedalo. A protože dva sadisti byli lepší než jeden, přidal se Górdan celej nadšenej k Jimovi a nenechal se zahanbit v týrání mý tělesný schránky.

„Co kdybys dneska cvičil nahý?“ nadhodil Górdan jakoby nic před odpolední hoďkou v posilovně.

„Ses posral, ne?“ vypadlo ze mě polohlasně, jenomže Górdan to moc dobře slyšel. A Jim taky. Podíval jsem se na svýho fyzioterapeuta, ale ten se vůbec netvářil překvapeně. Naopak se zdálo, že se na můj holej zadek těší.

„Asi jsem ti ještě neřekl, že kromě práce osobního trenéra se Jim věnuje taky wrestlingu,“ culil se Górdan.

„Myslíš TOMU wrestlingu?“ začínalo mi to zapalovat.

„Přesně tak,“ přikývl. „Takže jestli mě nechceš fakt pořádně naštvat, tak se koukej svlíknout. Jim bude ten poslední, koho tvoje seřezaná prdel vyvede z míry.“

Podíval jsem se na Jima. Dost dobře se bavil mejma rozpakama a stydlivostí.

„Jestli chceš, můžu z tebe ty hadry servat. Sir Górdan by určitě nebyl proti.“

S očima navrch hlavy jsem se začal svlíkat. Tohle bylo teda něco! Ta představa, že bych si s Jimem dal pár koleček a on ze mě přitom trhal oblečení, mi pěkně zacvičila s ptákem. A pak taky změna Górdanova pohledu na věc. Dřív mě chtěl mít jenom sám pro sebe, ale v poslední době ho vzrušovalo čím dál víc, když mi dával čočku někdo jinej a on se jen díval.

Nevím, kde se v Górdanově ruce vzal bičík na koně, ale když jsem konečně stál před ním a Jimem nahej a vzrušenej, švihnul mě dvakrát vší silou přes prdel. Zařval jsem bolestí i leknutím a nadskočil.

„To máš za to, že jsi byl drzý a neposlušný!“

Třel jsem si prdel, na který už se rýsovaly parádní jelita. Půlky, pochroumaný včerejším výpraskem za Seana, mi sice Górdan namazal naším zázračným olejem, ale čas na zahojení byl moc krátkej. A o to víc jsem teď syčel bolestí. Ty dvě příšerný pecky bičem by bolely, i kdybych měl zadek zahojenej.

„Jim se mnou určitě bude souhlasit, že půlhodinka na běžeckém trenažeru ti jen prospěje. A dáš si ji pěkně fofrem, jinak si bič zase smlsne.“

Jim se jen uculoval a nepokrytě mi zíral na trčící péro. Určitě už se těšil na to, až budu s hajlujícím ocasem a poskakujícíma koulema cválat po gumovým pásu. Stál jsem tam jak tvrdý Y a očima prosil Górdana.

„No copak, zlato? Máš snad něco proti novým pravidlům? Anebo bys chtěl to cvičení vylepšit padáčkem na koule a přívěsky na bradavky?“

Tyhle jeho sarkasmy jsem nesnášel. Ale už jsem ho znal. Jestli okamžitě nesklapnu a nezačnu sekat latinu, výhružky splní. Co nejpomalejc, aby oba sadisti viděli, jak se mi nechce, jsem vlezl na pás. Jim mezitím něco šteloval u ovládání. A pak pás pustil. Guma pod mejma nohama postupně zrychlovala, až se ustálila na rychlosti, kterou bych nezvládl běžet ani deset minut, natož půl hodiny. Prodloužil jsem krok a snažil se nemyslet na to, jak je natřásání koulí i ocasu nepříjemný. I tak mě to ale neskutečně rajcovalo. Možná bych se mohl dobře živit jako striptér, napadlo mě a moje submisivní dušička se tetelila blahem.

Šlehnutí bičem přes zadek mě probralo z úvah. Zpomalil jsem a málem z pásu sletěl, jenomže Górdan si toho všiml. Stál u pásu celou dobu a jenom čekal na mý zaváhání. Honem jsem zase zrychlil. Makal jsem už dobře čtvrt hodiny a síly mi pomalu ale jistě docházely. I toho si ale Górdan všiml. Mrknul na Jima a ten rychlost pásu o dost snížil.

„Díky,“ to šlo od srdce.

Když mi konečně dovolil slézt, měl jsem toho akorát tak dost. Byl jsem udejchanej a zpocenej, takže jsem mazal rovnou do sprchy. A Górdan za mnou. Shodil ze sebe věcí dřív, než jsem pustil vodu. Pak mě narazil ve sprchovým koutě na zeď a vůbec se se mnou nepáral. Plivl si na prsty a vrazil mi je do díry. Vystrčil jsem zadek proti němu a pořádně se rozkročil. Chvilku si se mnou hrál a masíroval mi bolavý koule i pořád tvrdej ocas. A pak už to nevydržel a zasunul.

Nebyl ani zdaleka tak drsnej jako obvykle. Byl jsem zvyklej na mnohem agresivnější mrdání. Mačkal mi jednou rukou koule a honil ocas, ale přírazy byly pomalý a vláčný. Protahoval mě od žaludu až po kořen, pěkně do hloubky a nikam nespěchal. To jeho lehce prohnutý, dlouhý a silný péro mě dostávalo do varu. Každej pomalej zásun a vytažení jsem tiše odskučel. Díra, ještě odřená ze včerejška, mě příjemně bolela a já byl na hraně během chvilky. A Górdan mě na ní svejma pomalejma pohybama udržoval a bavil se tím, jak chci víc a rychlejc.

„Vychladni a těš se. To, cos mi řekl před během, si ještě vyřídíme!“ utřel mě nakonec a zrychlil přírazy. Přitom mi ale drtil koule tak, že jsem pro bolest na ty příjemný pocity zapomněl.

Za chvíli už do mě bušil tak, jak byl zvyklej. Pokrčil víc nohy a nabodával si mě zespod. Jednou rukou mi ještě roztahoval půlky, aby šel pořádně hluboko. O prostatu se mi ale sotva otíral, takže jsem neměl šanci. Vystříkal se mi do zadku a ani ho nenapadlo, že by uspokojil taky mě.

Byl jsem celej rozlámanej a ani horká sprcha to moc nevylepšila. Plácl jsem sebou na Jimův masérskej stůl, rozhodnutej si alespoň tuhle fázi fyzioterapie pěkně užít. Přehodil jsem si přes zadek ručník, ale Jim ho ze mě vzápětí serval.

„Sir Górdan řekl, že budeš nahej, tak si na to zvykej. Já nemám problém s tím donutit tě, abys to dodržel,“ plácl mě dlaní přes půlky. „Nejsi zdaleka první otrok, kterýho mám v pazourách, takže mě nevyvede z míry, když budeš cvičit třeba s kolíkem nebo s jinejma hračkama, když to tvýmu pánovi navrhnu.“

„Tak ti dík,“ zavrčel jsem a udělal si pohodlí. Čerstvě vyšukaná prdel mě ještě bolela a ocas jsem měl z představy cvičení s kolíkem a různejma dalšíma vymoženostma pěkně rozdivočelej. Jestli si toho Jim všiml, tak to na sobě nedal znát. Až se ale otočím na záda, bude mít nač koukat.

Górdan mě čekal v ložnici. Spokojeně rozvalenej v posteli, na sobě jenom slipy. Přitulil jsem se k němu. Objal mě a políbil.

„Nezničil jsem tě moc?“ přejel mi rukou po zadku a pak i po jizvě od střely.

„Miluju tě,“ zavrněl jsem spokojeně.

„Já tebe taky,“ zajel mi prstama mezi půlky.

Pořád jsem k němu byl přilepenej celým tělem a můj divokej pták tepal přívalem krve. Dal jsem mu hlavu pod bradu, rozhodil nohy a nechal ho, ať mě hladí po celejch zádech, zadku i mezi nohama.

„Myslels to vážně, že před Jimem budu ode dneška nahej? Co když bude mít nějaký nápady?“

Zvedl mi bradu a zadíval se mi do očí. „Ptáš se mě jinými slovy, jestli jsem se posral?“ rozesmál se.

„Promiň, tos neměl slyšet.“

„Jenomže slyšel a trest tě nemine. Jim ale není na kluky. Je to jenom jeho práce. Když má pán pocit, že jeho otrok nemá žádnou fyzičku, opatří mu osobního trenéra.“

Znovu jsem si položil hlavu na Górdanův svalnatej hrudník. Docela mě uklidnilo, že můj mučitel fyzioterapeut není gay. Nestál jsem o nějaký problémy. Stačil mi Willy na Floridě. Našel jsem jazykem Górdanovu bradavku a poškádlil ji špičkou. Zasykl a promnul mi jemně koule. Potom se jeho prsty přesunuly na můj ocas. Otočil jsem se na bok, aby k němu líp mohl. Mojí povinností bylo svý intimní místa pánovi maximálně zpřístupnit. Cokoli jinýho by mohl brát jako kladení odporu a podle hesla: kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, mě kdykoliv seřezat. A v hledání záminek pro mý potrestání byl Górdan sakra vynalézavej.

Naslinil si tři prsty, stáhl mi předkožku a začal objíždět žalud a rantl. Jen tak zlehýnka se dotýkal těch nejcitlivějších míst mýho těla a já mu na oplátku dráždil střídavě bradavky. Lízal jsem je, lehce tiskl zubama a cucal jako mimino dudlík. Pomalu jsem pohyboval pánví a snažil se Górdana přimět k honění mýho ocasu. Zbytečně. Pořád mě mučil jen drážděním žaludu.

„Vykuř mě, ale sám se nesmíš udělat,“ rozkázal mi ve chvíli, kdy už jsem měl žalud celej oslintanej od předmrdky a koule nacpaný k prasknutí.

Zaskučel jsem, ale zdržel se všech komentářů. Už mi bylo jasný, jak mě chce potrestat za moji drzost. A určitě neskončí zákazem orgasmu. Řekl jsem mu, jestli se neposral, a to určitě nenechá bez výprasku. Počká si ale, až budu mít zadek zahojenej.

S hekáním jsem si klekl. Byl jsem po cvičení rozlámanej víc, než bych čekal. Vypadalo to, že Górdan je ještě větší saďour než Jim. Jestli se bude vyskytovat u každýho cvičení, budu brzo úplně vyřízenej.

Vzal jsem do pusy Górdanův krásnej ocas a zhluboka nadechl jeho vůni. Snažil jsem se myslet na něco jinýho. Jediná obrana, když jsem měl zakázanej orgasmus. Prostě odplout jinam a nevnímat Górdanův zrychlenej dech. Nepřipouštět si ty nádherný pocity při sexu, jinak bych se vezl taky. Skoro násilím jsem si do prohlížeče v hlavě narval vzpomínky na oslavu mejch narozenin, kterou mi Górdan uspořádal krátce před odletem na Bahamy. Bylo to překvápko a stálo za to. A dárek byl ještě lepší. Dostal jsem VIP lístky na koncert ve Wembley. Byly dva a mým parťákem se na ten večer stal Niall.

Byl to Górdanův nápad a pokračování ve vyhlášeným londýnským night clubu taky. Sám se mnou nemohl, tak mi obstaral odvoz bílým rollsem, abych si ten svůj den užil, a jako doprovod nejen Nialla, ale i dva ranaře, bodyguardy. Myslím, že Niall si připadal jako Alenka v říši divů. Jako já, když jsem poprvý přijel na hrad. Koukal hodně vyjeveně, když si ho Górdan zavolal a postavil ho před hotovou věc. A další překvápko vytáhl hradní pán jak králíka z klobouku. Nabídl Niallovi práci přímo na hradě. Zeptal se ho, co by chtěl dělat, a když mu Niall řekl, že by se hrozně rád staral o park a zahradu, můj nejúžasnější chlap na světě souhlasil.

„Posloucháš mě?” hlas jako prásknutí bičem. Trhnul jsem sebou a zvedl oči. Górdan se tvářil jak bůh pomsty. Že jsem byl myšlenkama jinde, mu bylo jasný. Odpověď ale nečekal, měl jsem právě plnou pusu jeho ocasu. A přestat kouřit bez dovolení prostě nešlo.

„Říkal jsem, abys toho nechal. Na tohle nejsem zvědavej. To se můžu vyhonit umělou dírou.”

No nazdar! Můj pán poznal, že to kouření vůbec neprožívám s ním. To mi mohlo bejt jasný, že mi to neprojde. Já jen mechanicky kejval hlavou a svíral jeho ocas mezi patrem a jazykem. A na to on nebyl zvyklej. Ne u mě. Klekl jsem si na posteli.

„Promiň,” zašeptal jsem.

„Co s tebou? Seřezaný jsi dost a nejsi natolik fit, abys vydržel padesát rákoskou,” uvažoval nahlas o trestu za mý smrtelný provinění. „Stoupni si.”

Bez odmlouvání jsem poslechl. Rozkročil jsem se vedle postele, dal ruce za hlavu a čekal na ortel. Górdan vstal z postele a chvíli mě zase obeplouval ve žraločím stylu. Deptal mě a dobře to věděl. Užíval si mojí nejistotu a strach.

„Proč mě takhle urážíš?” promluvil konečně. „Jak tě vůbec mohlo napadnout, že nepoznám, že jsi mimo? To mě tak podceňuješ?” zvyšoval lehce hlas, ale vlastně pořád skoro šeptal. To vůbec nebylo dobrý. Ani náhodou.

„Promiň…te,” včas mi došlo, že bylo asi lepší svýmu pánovi vykat.

„Myslíš, že nepoznám, že jsi duchem někde za zdí téhle ložnice?” vrčel. „Vím, jak kouření prožíváš, jak tě baví! To si fakt myslíš, že jsem slepý a blbý?”

Zastavil se přede mnou a díval se mi do očí. Mlčel jsem, protože nebylo co říct. Každá odpověď by ho rozzuřila a já měl pud sebezáchovy vyvinutej fakt dobře.

„Tak co s tebou?” otočil se na patě a vyrazil k šuplíku s hračkami. „Nejlepší by byla rákoska, ale nechci tě zničit,” přehraboval se naší výbavou. Kovově to zvonilo, takže jsem hned věděl, že hledá něco hardcore. Ocas mi natěšeně trčel dopředu. Škoda, že jsem nesdílel jeho nadšení.

Konečně se Górdan otočil, měl něco schovanýho v dlani. Neviděl jsem co, ale klec na ptáka to nebyla, tu by takhle neukryl. Strčil mi ruku pod nos a rozevřel dlaň.

„To ne!” vytřeštil jsem oči.

Na dlani se leskl můj starej známej kurevsky těžkej kroužek na koule.

„Budeš ho mít za trest až do rána. Přeju ti sladké sny,” usmíval se, když mi tu příšernou věc nasazoval. Když se mi šourek natáhl pod tou tíhou, měl jsem co dělat, abych nezařval nahlas. Brutální hračka, tenhle výkovek z oceli. Asi s ní brzo mrsknu do oceánu.

Hodně opatrně jsem si lehl do postele. Na záda s nohama od sebe, abych si neubližoval. Górdan si lehl ke mně. Jazykem mi objel dvorec a přelízl hrot bradavky.

„Prozradíš mi, na cos přitom myslel?” prostrčil špičku jazyka kroužkem a zatahal za něj. Ne, vůbec to nepůsobilo na toho podrazáka mezi mejma nohama. Po natažení koulí se odporoučel do snů, ale teď se rychle probouzel. A Górdanovo horký tělo, nalepený na mým, to fakt nevylepšovalo. Všiml jsem si, že Górdanova ruka se na jeho ocase činí a hned mi bylo jasný, co mě čeká.

„Na mou oslavu narozenin,” šel jsem s pravdou ven.

„Asi se nemám ptát, na kterou část,” odfrkl. „A teď se otoč na bok,” zavelel a za moment už jsem měl jeho klacek celej v sobě.

Přirážel tvrdě a rychle tak jako vždycky, když se chtěl rychle udělat. Musel jsem si držet koule, jinak bych se závažím řval bolestí. I tak to ale nebylo nic příjemnýho. Při každým přírazu se závaží pohnulo a zabolelo to. Můj pták se ale díky tomu odporoučel, tak mi nehrozil další trest za nedovolenej orgasmus.

Górdan byl hotovej v několika minutách. Nezdržoval to, prostě do mě bušil a bušil a hekal u toho a nakonec i řval. Pak se mi přimáčkl k zádům a pevně mě objal. Zhluboka dejchal a držel mě. Vždycky se mi líbilo, když ve mně po sexu zůstal. Zavrtal jsem se mu zadkem do klína a už zase spokojeně vrněl. Zapomněl jsem i na to závaží na koulích.

Musel jsem usnout jako dřevo. Když jsem se probudil, držel mě Górdan pořád v náručí a závaží bylo pryč. Górdan mi ho ve spánku opatrně sundal, aby mě neprobudil. Celá prosklená stěna k bazénu byla otevřená. Byla ještě skoro tma a pofukoval větřík, takže lehké záclony vlály v průvanu. Bylo to o moc příjemnější než klimatizace. Většina nocí na ostrovech byla ale nesnesitelně horká.

„Spící kráska se nám probudila,” ozval se Górdan rozespale. „Mohl bych ti u ucha střílet a ty bys to zaspal.”

„Nediv se. Dokonale jsi mě zničil.”

„To mě těší,” cvrnknul mi do kroužku na bradavce.

„Jdu do sprchy,” vymotal jsem nohy z přikrývky a chtěl se zvednout, ale Górdan mě přidržel v posteli.

„Pamatuj si. Jestli ještě jednou budeš u sexu a u našich her myslet na něco jinýho, než je moje a tvoje uspokojení, tak tě seřežu tak, že si týden nesedneš! Nestojím o gumovou pannu, i když by mě vyšla podstatně levnějc než ty.”

Omotal jsem mu ruce kolem krku a přimáčkl se na jeho krásný svalnatý tělo. Voněl svým oblíbeným parfémem, takže byl po sexu i ve sprše.

„Promiň, už to nikdy neudělám,” zahuhlal jsem mu někam pod bradu.

„To bych ti doporučoval, jinak ti rozsekám prdel na maděru,” políbil mě a pak mě konečně pustil do koupelny.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (29 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (27 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (29 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (28 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (33 hlasů)

Další ze série

Autoři povídky

Celé jméno-
Věk0
Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

+4 #4 Odp.: Kieran: Dokud nás smrt nerozdělí - 2. FyzioterapeutRon 2020-06-15 19:20
Mám velkou radost, že se vám tyhle dva díly líbily, i když se v nich moc neděje. Ale začne se dít. Mám napsaných 13 dílů a snad ještě něco vymyslím. Ono je to ale čím dál těžší, protože už tam všechno bylo. :lol:
Citovat
+3 #3 Odp.: Kieran: Dokud nás smrt nerozdělí - 2. FyzioterapeutChemicky 2020-06-14 23:12
Není možné. Jsem štěstím naprosto bez sebe. Chci další díly :)
Citovat
+4 #2 Odp.: Kieran: Dokud nás smrt nerozdělí - 2. FyzioterapeutTomáš98 2020-06-13 21:51
Dokonalé, jako vždy. Trochu jsem se lekl, když jsem viděl název: fyzioterapeut. Říkal jsem si, co zase Kieran provede. Je vtipné, jak se role obrátili a je to tentokrát Kieran, kdo byl překvapený. Moc se mi líbila část, kde Górdan nakonec odstranil závaží zatímco Kieran spal :-) Děkuji za tenhle díl a moc se těším na další. ;-)
Citovat
+7 #1 Odp.: Kieran: Dokud nás smrt nerozdělí - 2. FyzioterapeutGD 2020-06-12 14:35
Rone, Rone už zase za five :lol:
Ty to tak hezky na/popsat, že je hned lépěji, dík
Ty představy když čtu tovje dílo se nedaj popsat, ale asi budou zřejmé, že. ;-)
např. „Takhle si přímo říkáš o seřezání důtkami přes ocas i přes tu tvoji nenasytnou díru. aaach :D
Nakonec perla Nestojím o gumovou pannu, i když by mě vyšla podstatně levnějc než ty. Ty máš fakt pěkné a originální vyznávání lásky. :oops:
Citovat