• Stano
Stylklasika
Datum publikace13. 11. 2023
Počet zobrazení1119×
Hodnocení4.62
Počet komentářů3

Gabrielov nový objav

 

Gabriel vychádza zo sprchy. Vo veľkom zrkadle kontroluje výsledok. Dokonalé. Celé telo je hladké, bez náznaku chĺpkov. Má rád svoje telo, keď je hladké. Dokonalá čistota. Naťahuje si o číslo menšie tričko, ktoré necháva vyniknúť jeho svalom. Tesné džínsy si naťahuje na nahé telo. Jeho nemalá mužnosť mu robí v rozkroku pútavý bod a zadok taktiež. Posledný voľný večer pred zajtrajším nástupom do práce. Pred týždňom vyzdvihol svojho šéfa na letisku a dostal ďalší týždeň voľna. Dnešný večer si mal chuť užiť. Jeho vajcia a vták už volali po dobrom výstreku. Dnes ide na istotu. Nový, nie príliš známy, gay bar mal dobré recenzie u zasvätených, posedí a poobzerá sa, či by sa tam nenašiel fajn týpek na dnešnú noc.

Nasadá do auta a v tichu sa vezie nočnými ulicami. Zastavuje pred nenápadnou budovou. Zamyká a kráča dolu po schodoch ukrytých za rohom budovy. Trikrát zaklope hánkami na veľké kovové dvere. Priezor sa otvára a oči za ním si ho premerajú. Cvakne zámka a Gabriel je vo vnútri. Privíta ho duniaca hudba a muži zvíjajúci sa v rytme techno hudby prúdiacej zo zabudovaných reproduktorov. Väčšina osadenstva uprie oči na neho. Nie je sa čo čudovať, s jeho výškou a muskulatúrou je neprehliadnuteľný. Jeho telo v priliehavom oblečení je ostro sledované až k malému stolíku v rohu klubu, kde je nápis Reservé.

Sadá si a pohodlne sa oprie. Ako mávnutím čarovného prútika sa pri ňom zjaví čašník. Oblečený celý v čiernom, krátke vlasy, anjelská tvár a telo muža, čo na sebe pracuje. Nakloní sa až tesne k jeho uchu a hlasno sa spýta:

"Zdravím, čo vám prinesiem?"

Jeho dych zašteklí Gabriela na uchu. 

Nahne sa tesne k čašníkovi.

"Vodku a tonic," povie a nadýchne sa vône nevtieravého parfumu, ktorý vanie z pokožky čašníka.

"Hneď to bude," odpovie čašník a zamieri k baru.

Aj cez prítmie Gabriel sleduje napasovaný zadok v tesných džínsoch. Párkrát sa zastaví, prehodí pár slov so zákazníkmi, zasmeje sa, poflirtuje. Súčasť jeho práce. Gabriel sa zamyslí. Niečo mu je na mladíkovi známe. Nevie čo, ale za opýtanie predsa nič nedá. Chvíľu sa oddáva myšlienkam, muži ho po očku sledujú. On však naďalej sleduje mladíka, ktorý sa s rutinou preplieta okolo stojacich a tancujúcich mužov.

Ani nezbadá, že pri jeho stole stojí chlap v stredných rokoch, v kožených nohaviciach, ktoré nenechávajú nič na fantáziu.

"Ahoj," zakričí do hluku búšiacej hudby.

Gabriel mu venuje rýchly pohľad a naďalej sleduje každý pohyb čašníka. Chlap sleduje jeho pohľad.

"Tak to ti želám veľa šťastia, toho nedostaneš. Toho tu chce dostať úplne každý a nič z toho. Všetci vyšli naprázdno. Ale keby si chcel tutovku, môžeme si odskočiť dozadu," nadhodí chlapík a zaškerí sa.

Gabriel ho spraží pohľadom, že by sa aj kameň rozpadol na milión kúskov.

"Veď ja nič," urýchlene chlapík vstáva a odchádza.

Prichádza čašník, Gabriel sleduje štíhle svalnaté nohy. Ukladá pred neho objednávku. Pozrie na Gabriela.

"Niečo nie v poriadku?" pýta sa trochu nesvoj. Nerád by sa totiž dostal do roztržky s takým kusom chlapa. Aj keď iné veci si s ním vedel predstaviť.

"Nepoznáme sa?" zvýši Gabriel hlas. "Mám pocit, že ťa odniekiaľ poznám."

Mladík sa usmeje. Okolo očí mu nabehnú vrásky smiechu, oči sa rozžiaria, ak je to ešte viac možné.

"Možno aj áno, Gabriel," prekvapí ho čašník a stratí sa v dave tancujúcich mužov.

Gabriel ho hľadá pohľadom. Čašník je raz tu, raz tam. Ako na zavolanie mu pristane na stole ďalší drink. Pery na jeho uchu.

"Končím o dve hodiny. Potom ti môžem prezradiť, odkiaľ ma poznáš. Dovtedy premýšľaj."

Skôr, ako sa stihne spamätať, postava v čiernom sa stratí ako para nad hrncom. Gabriel je ohučaný z duniacej hudby. Po dvoch hodinách vychádza z baru a zhlboka sa nadýchne čerstvého vzduchu.

"Tak už si prišiel na to, odkiaľ ma poznáš?" pýta sa hlas a Gabriel sa otáča.

Mladík v čiernom sedí na bočných schodoch a pripaľuje si cigaretu. Spýtavo sa zahladí na muža, ktorý je v zjavných rozpakoch.

"Nie. Neviem, kde ťa mám zaradiť."

"Skúsim ti osviežiť pamäť. Býval si na Podolinskej ulici, v tom vysokom paneláku pri autobusovej zastávke. A tiež tam býval taký tlstý chlapček, čo sa za tebou furt vláčil…"

"Igor? Malý Igor?" opýta sa prekvapene Gabriel a postaví sa pred sediaceho muža.

"Až taký malý nie. Medzi nami nie je až taký vekový rozdiel. Ja mám tridsaťdva, to znamená, že ty tridsaťdeväť. Ja som bol krpec, ty si už v trinástich bol vysoký."  

Igor sa postaví a Gabriel ho strhne do svojho medvedieho náručia a objíme ho. Igorove ruky sa ovinú okolo jeho širokého chrbta.

"Zmenil si sa, opeknel. A si pekne namakaný," obdivne si ho Gabriel prezerá už iným pohľadom.

"Opeknel sa medzi mužmi nehovorí," usmeje sa Igor.

"Medzi mužmi možno nie, ale medzi gaymi…," Gabriel sa tiež usmeje.

"Vždy som dúfal, ale keby mi to niekto povedal, tak mu neuverím, že aj ty. Taký chlap…," povie Igor a nespúšťa oči z Gabrielovho mohutného a príťažlivého tela. 

"Mohli by sme sa niekedy stretnúť a porozprávať sa, posedieť, veď vieš."

"Gabko, si ten naj chlap, akého som za život poznal. Ale ja nie som ten typ. Žiadna posteľ ani fajka na verejných záchodoch."

"Tak som to predsa nemyslel…," je Gabriel v rozpakoch.

Presne tak to totiž myslel.

"Si zlatý, ale pozerá ti to z očí. Ale môžeš ma odviezť domov, ak chceš."

Z Gabrielových tesných džínsov sa ozve známa zvučka. Telefón. Volá šéf. S povzdychom prijíma hovor a kúsok sa vzďaľuje. Po krátkom hovore skladá mobil a pristupuje k Igorovi.

"Niečo dôležité? Nerád by som ťa zdržiaval," spýta sa Igor a zostúpi zo schodov ku Gabrielovi.

Je o pol hlavy nižší, tak trochu nadvihne hlavu a spýtavo sa zahľadí do jeho tváre. Koľkokrát v živote sníval, že bude takto blízko pri ňom stáť. Nespočetne veľakrát. Gabriel bol hlavnou úlohou v jeho erotických snoch. Každá preliata kvapka jeho semena patrila tomuto mužovi. Masturbačná kvapka.

"Nie, nič také dôležité, to počká. Môžeme?"

Nasmeruje Igora k čiernemu autu. Sadajú si vedľa seba, motor zapradie.

"Tak povedz, ako žiješ. Čo tvoj ľúbostný život?" usmeje sa Gabriel a potľapká spolusediaceho po stehne. Jeho ruka tam zostane dlhšie, ako sa na priateľské potľapkanie patrí.

"Veď to poznáš, každý chce len to jedno. Ale ja si vyberám. Vlastne ani nevyberám, čakám na toho pravého," povie a zahľadí sa na profil muža, ktorému by dal všetko.

Tak dlho ho už miluje. Gabrielovi zovrie srdce v hrudi. Nie nepríjemne, skôr akoby v očakávaní. Vždy mal rád toho tlstého chlapčeka. A z neho je teraz nesmierne príťažlivý a žiaduci muž so sexepílom, ktorý by mohol predávať, a aj tak mu ešte kopa zostane.

"Rád by som ťa čo najskôr videl," povie nesmelo Gabriel a hodí okom po svojom pasažierovi. Na Igorovej tvári sa zalesknú biele zuby.

"Vieš, kde bývam, tak sa zastav, ak budeš chcieť," povie a pozrie na jeho rozkrok.

Gabrielove miery sú bez debaty väčšie ako pred chvíľou.

"Pozerám, že si veľký všade," zasmeje sa a na oplátku položí ruku blízko vypukliny obtiahnutých džínsov.

Gabriel si ani neuvedomuje, že má začínajúcu erekciu, kým sa nepozrie do svojho rozkroku. Venuje mu naspäť malý úsmev a ďalej sa venuje riadeniu. Pred bytovkou zastavuje a Igor vystupuje. Keď obchádza auto, zaklope na okno. Gabriel ho spúšťa. Igor strčí hlavu do okienka, ich oči sú od seba na pár centimetrov.

"Ďakujem za odvoz," zašepká a plnými perami sa zľahka dotkne jeho pier.

Kým sa Gabriel spamätá, je preč. Čo sa to deje? Mal to byť večer len o sexe, a namiesto toho má čudný, hrejivý pocit v hrudi. Prudko otáča auto a mieri späť do centra, do šéfovho bytu. To by ho zaujímalo, čo vlastne chce o tejto hodine.

Kľúčom si otvára priestranný byt a čaká, čo sa bude diať. Jeho šéf nie je zvyknutý dlho čakať. Od telefonátu ubehla viac ako hodina. Počuje zvuk sprchy. Zamieri do kúpeľne. Za matným sklom zbadá dve postavy. Jedna stojí, druhá kľačí.

"Haló? Šéf, som tu."

Dvere na sprchovacom kúte sa otvoria. Jeho šéf tam stojí, jeho mohutný penis tiež. Peter, jeho náhodný známy, kľačí a drží v ruke jeho penis, obaja na neho pozerajú.

"Meškáte, Gabriel. Dajte mi chvíľku. No tak, Peter, dorob ma!"

Kľačiaci starší muž sa nenechá dvakrát ponúkať. S pohľadom upretým na Gabriela, labužnícky jazykom pohladí mohutný žaluď a celý tvrdý úd si zasunie do úst. Perami jazdí hore a dole po žilnatom penise napnutom na prasknutie. Šéfove vzdychy dávajú tušiť blízke vyvrcholenie. Gabriel to všetko dychtivo sleduje. Verí, že príde rad aj na neho. Po niekoľkominútovej intenzívnej jazde penisu v ústach sa Ferdovi podlamujú nohy a s hlasným výkrikom vystrekne svoju dávku semena do nedočkavých úst. Gabrielov dvadsať centimetrový penis vytláča látku nohavíc.

"Skvelé Peter, absolútne dokonalé."

Obaja nahí muži vychádzajú zo sprchy. Petrov pevne stojaci penis dáva tušiť, že on ešte svoju chvíľku nezažil.

"Poďme, Gabriel, dole nohavice. Rád by som sa postaral aj o vás."

Gabriel sa v minúte vyzlieka a stojí pred mužmi nahý a z jeho tvrdého veľkého žaluďa sa tiahne priesvitná tekutina.

"To je niečo," povie Peter a chtivo sa zahľadí na veľký stojaci úd.

Sadá si na pohovku. Gabriel k nemu pristúpi a vykladá si jednu nohu na pohovku.

"Áno, presne tak, ako naposledy," slastne vzdychne starší pán.

"Naposledy?" udivene sa pýta nahý Gabrielov šéf.

"Ty to nevieš? Tuná tvoj zamestnanec mi už raz doprial to potešenie a urobil sa mi do úst. Len len som to stihol všetko prehltnúť," povie Peter a znalecky honí ponúkanú pochúťku.

"Gabriel? To mi je novinka. O tom mi ešte poviete. Teraz to aspoň uvidím."

Peter si už zasúva navretý penis do nedočkavých úst a znalecky ochutnáva. Ferdova ruka pohladká Gabrielov zadok a zozadu berie do ruky naliate semenníky a jemne sa s nimi hrá v mohutnej dlani. Pozorne sleduje Petra. Z jeho úst unikajú stony rozkoše. Jazyk blúdi po oceľovom penise a dráždi až na okraj šialenstva. Začína prerývane dýchať. Peter zachytí tento stav a zintenzívni trenie pier. Vráža si ho do úst zo stále väčšou intenzitou. Dýchanie sa zrýchľuje spolu s ústami, ktoré obhospodarujú tvrdého vtáka. S hlasným fučaním a vzrušeným výkrikom Gabriel vyvrcholí. Semeno nikde nevidieť, ale pulzujúci penis strieka svoju nemalú dávku do úst divoko pregĺgajúceho Petra.

Dych sa pomaly upokojuje a srdcová frekvencia sa znižuje. Ferdov penis je opäť v plnej pohotovosti a Petrov penis sa leskne od tečúcej priesvitnej tekutiny. Gabrielov pohľad sa zabodne do pulzujúcej mužnosti chlapa, ktorý mu zlizuje z penisu posledné zvyšky semena.

V tom Ferdo navrhne:

"Nepresunieme sa do spálne? Bude viac pohodlia. Gabriel, asi sa nám patrí postarať sa o nášho priateľa."

"Poďte páni, dám vám to, čo som z vás zobral," povie Peter, zvalí sa na posteľ a obom mužom ponúka stojaci mokrý penis.

Gabriel aj Ferdo si ľahnú každý z jednej strany k objektu svojho záujmu a prisajú sa naň. Striedavo si ho zasúvajú do úst, dráždia, jazdia. Ich jazyky sa o seba občas obtrú, a vtedy neodolajú a vymieňajú si sliny. Hlboké francúzske bozky so záujmom sleduje Peter, kým mu ruka jedného z milencov honí tvrdý úd. Po chvíľke rozptýlenia sa obaja vracajú k penisu a pokračujú v intenzívnej masáži ústami a perami pod pozornými očami hltača semena.

Ferdo sa presúva k hladkým vajciam a olizuje ich. Gabriel sa so všetkou energiou púšťa do práce s cieľom doviesť Petra k vrcholu. K perám zapája jazyk a dravo fajčí mokrého vtáka. Cíti narastajúci tlak, panva sa nadvihne a vrazí mu penis až za mandle, tam sa z neho začne valiť biela tekutina rovno do jeho hrdla. Hltá ju a necháva prúdiť nektár ďalej do svojho tela. Predstava, že je to Igorov penis, ktorý saje, ho vzruší ešte viac.

Jedným pohybom sa k obom mužom otáča chrbtom, hrudník položí na posteľ, roztiahne nohy a nadvihne zadok. Potrebuje opichať. Tvrdo a dlho. Počuje mužský smiech a vzápätí ucíti na chtivom análi jazyk. Zavzdychá spokojnosťou. Gabriel vníma, ako sa jeden z mužov dvíha z postele a prechádza k jeho hlave. K jazyku na jeho dierke sa pripoja prsty a nenáhlivo sa do neho zasúvajú. Zdvihne oči a pred sebou vidí silné mužské stehná. Ako sa nohy končia, čnie tvrdý úd a čaká. Gabriel sa nadvihne.

Kým sa prsty zasúvajú do jeho útrob a jazyk zvlhčuje cestu, berie si do úst Ferdov penis a fajčí. Pred zavretými viečkami sa mu zjavuje Igorova tvár. Síce s plnou vernou fajčí ponúkaného vtáka, jeho myseľ sa zaoberá myšlienkou, aké by to bolo fajčiť Igora. Sliny mu kvapkajú z úst a nechávajú na vtákovi vlhký povlak. Nechce ho spraviť, má iné plány. Posunie sa a prsty z neho vykĺznu.

Ukladá sa na chrbát a dlhé nohy si ukladá na Ferdove plecia. Ten sa prispôsobuje a vstupuje do pripravenej vlhkej dierky. Príprava mala zmysel a Gabrielov anál tesne obopína šéfov úd, ktorý jazdí a priráža. Jeho vnútro naďalej zvlhčuje i vytekajúcou šťavou, vďaka ktorej sa to šmýka ešte hladšie. S privretými očami si užíva ten pocit. Berie si do rúk svoj penis a začína sa honiť. Ferdovi sa telo leskne od potu, pohľadom sleduje svoj úd, ktorý prúdi dnu a von.

Peter si sadá Gabrielovi na tvár. Jeho jazyk začne automaticky lízať nepreskúmaný anál, zatiaľ čo sa jeho majiteľ púšťa do práce na ďalšom orgazme. Všetci traja sa postupne blížia k vyvrcholeniu. Stony sa nesú izbou ako jeden po druhom striekajú zo seba semeno. Prvý sa urobí Peter. Tesne za ním vyvrcholí Ferdo, pričom pár chvíľ pred výstrekom vyťahuje vtáka z Gabriela. Ruke stačí pár ťahov a semeno sa rozleje na milencov penis, vajcia a na honiacu ruku.

Obaja muži pozerajú ako Gabrielova ruka naberá na rýchlosti, mokrý žaluď ledva vidno vzhľadom na rýchlosť, akou kĺže predložka hore a dole. Semeno vystrekne v niekoľkých mohutných prúdoch. Gabriel oddychuje a veľmi by chcel takúto dávku darovať Igorovi. Nebude to ľahké podľa slov, ktoré počul od toho chlapíka z baru. Skúsi to a všetko sa vyjasní…

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (12 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (12 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (11 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (11 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (17 hlasů)

Autoři povídky

Celé jméno-
Věk0
Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

0 #3 Já a on 8kapa3 2024-02-08 00:50
povídky už skončily a nebo budou ještě pokračovat
Citovat
+1 #2 Odp.: Ja a on 8Marko 2023-12-04 21:56
Netrpezlivo čakám na ďalší diel ;-)
Citovat
+1 #1 Já a on 8Petra 2023-11-14 22:05
Po kapitolách kdy jsem se trochu ztrácela kdo je kdo jsem se konečně zvládla zorientovat. Doufám, že v dalším díle bude víc Igora a Gabriela a že budou mít třeba hezkou romantickou linku. Díky za další díl povídky.
Citovat