• Mykes
Styltvrďárna
Datum publikace14. 11. 2022
Počet zobrazení5680×
Hodnocení4.59
Počet komentářů3

Telefon položený na nočním stolku oznámil sms: „Doraž."

Probudil jsem se do sobotního rána. Péro mi stojí jak stožár jako každé ráno po nočním snění plném pánových hrátek. Nevšímám si erekce a vstanu s jasným cílem směřujícím ke sprše, kde na mě čeká dildo připevněné ke stěně. Po spuštění proudu vody reguluji pravou rukou teplotu a levou si připravuji zadeček pro trénink svěrače, aby ho do mě mohl můj pán narvat hezky natvrdo. Teplota je ideální, a proto se otáčím zády k dildu, které mizí v mých útrobách, a tak se mohu s potěšením umýt. Přirážím ke stěně, ať mě dildo dokonale připraví k uspokojení potřeb Pána, který mi dopřává tolik chtěný anální sex. Péro se připomene s nutností orgasmu, které si nevšímám, protože mám zakázáno se udělat bez pánova svolení. Rajcuje mě poslouchat jeho příkazy, ale je těžké si sám se sebou nepohrát. Co by se stalo, kdybych si vyhonil a samozřejmě to Pánovi přiznal? Jak by mě asi potrestal?

Dildem se krásně penetruji a bez myšlení uchopím penis do ruky a ve víru touhy začínám onanovat. Přirážím na dildo čím dál víc a v mé ruce pulzuje úd připravený vystříkat mou dávku na dveřní sklo sprchového koutu. Začíná se mi zrychlovat dech, když si vzpomenu na Pánův penis v mém krku. Honím jak o život a začínám sténat slastí. Zabodnu celé dildo do svého nadrženého zadečku, sevřu penis v ruce a mrdka se ze mi začne drát ven v mohutném výstřiku. Semeno pokryje sklo, pohled tak lahodný mě nutí si kleknout a vše slízat, dokud na skle nezbydou jen stopy po mém jazyku.

Po následném omytí svého uspokojeného těla se jdu obléci, ať mohu vyrazit k Pánovi a s velkou radostí poháněnou chtíčem se mu přiznám k rannímu uspokojení. Celou cestu si představuji, co vše mi Pán udělá a jak šťastně přijímám tresty, hezky jeden po druhém. Péro už mi zase stojí, proto přidávám do kroku, ať jsem co nejrychleji v bytě, kde se odehrávají mé sny.

Zavírám za sebou dveře, svršky mizí na komodě a po čtyřech zamířím do ložnice mého překrásného Pána, který opět leží na posteli, tentokrát si nehraje s koulemi, ale dráždí si bradavky.

„Doufám, že jsi nehonil." Sleduje mě přísným pohledem, který předpokládá poslušnost.

„Dnes ráno, při sprše a přípravě zadečku pro tvůj dokonalý úd, jsem se rozvášnil a bezmyšlenkovitě si vyhonil. Svou mrdku jsem samozřejmě slízal a spolykal."

Jeho pohled se změnil, byl po mém přiznání doslova nasraný. Vstal z postele, od které zamířil ke skříni, z níž vyndal důtku a malou klec.

„Lehni si na postel na záda," zašeptal vzteky. Poslušně se po čtyřech přikradu k posteli a ulehnu podle Pánova příkazu. Přistoupí nade mě. Bere mé nateklé pero do ruky a surovou silou jej sevře. Penis mi v soužené bolesti ochabne, a tak se může dát do díla. Ucítím pod varlaty kov, který obejme penis až u těla. Následuje ledová část, do které zasouvá péro až ke kruhu u kořene, a obě části spojuje do sebe. Sleduji malý zámeček, který vše pojistí.

„Měsíc bez možnosti erekce tě odnaučí neuposlechnout mých pokynů. Teď se otoč na břicho a vyšpul zadek." Přísný tón hlasu způsobuje, že klícka v mém rozkroku začne být těsná. Otočím se na břicho a ladně vyšpulím zadeček Pánovi na odiv.

„Budeš počítat do deseti a rovnou ti říkám, že tě nebudu šetřit," rozkaz procedí mezi zuby a zpečetil ho první ranou.

„Jedna," vykřiknu z šoku tvrdostí rány, kterou jsem nečekal a ani nepředpokládal, že by kdy od Pána přišla.

„Dva," poslušně hlásím po dalším dopadu důtky na zadek.

„Tři." To už mi vbíhají do očí slzy pod náporem bolesti.

„Čtyři," hlesnu.

„Co jsi říkal?" táže se Pán a důtka opět narazí na odpor mých půlek.

„Čtyři, můj Pane," odpovídám nahlas.

„Pět." Slzy jsou slyšet v mém hlasu, když dopadla šestá rána.

„Šest." Prdel mám v jednom ohni, přesto se snažím říkal čísla nahlas, abych nemusel přijmout další zbytečnou ránu navíc.

„Sedm." Pánův hněv je přísný, leč spravedlivý. Zakázal mi honit, varoval mě před trestem. Zasloužím si každou ránu.

„Osm." Ještě dvě rány důtkou, když je řeknu nahlas.

„Devět." Zbývá už jen jedna. Slyším, jak se Pánova ruka zvedá k nejsilnějšímu úderu, a proto sevřu polštář mezi zuby. Uslyším projetí vzduchem a desátá rána dopadá na správné místo.

„Deset," zaječím do ticha. Neudržím se a začnu brečet do polštáře.

„Pokud ještě jednou neuposlechneš mé pokyny, nepřijde trest, rovnou tě vyhodím nahatého z bytu a už mě nikdy neuvidíš. Je ti to jasné?"

Pootočím hlavu a vší silou se snažím o úsměv a klidný hlas.

„Ano, Pane. Omlouvám se, že jsem neuposlechnul příkaz. Víckrát se to nestane."

„Lež v klidu na břiše, namažu ti zadek, ať se snáz hojí. Mrzí mě ten výprask." Na jeho hlasu vycítím smutek, který mě začne trápit víc než výprask. „Musíš být hodná děvka, vždyť víš, že můžeš říct ne. Víš to přeci."

„Ano, Pane, vím," odpovídám spíš do probrečeného polštáře.

„Dnes tě šukat nebudu, ať tě netrápím ještě víc. Odpočívej, jak dlouho chceš, pak přijď do obýváku, koukneme se na film." S těmi slovy opustí ložnici a nechává mě vstřebávat dnešní zážitek.

Po půlhodině odpočinku se zvedám. Prohlédnu si penis uvězněný v kleci a ten pohled se mi líbí. Ve vteřině vím, že se nechci dívat na film. Zamířím do obýváku, kde Pán sedí nahý v křesle a jeho krásný úd se líně povaluje na pravém stehnu. Dojdu před něj a klekám si.

„Co si pustíme za film?" Otázka, na kterou nehodlám odpovědět, se vypaří v příběhu, který momentálně vysílají. Nakloním se do Pánova rozkroku a slastně nasaji péro do svých úst.

„Dnes nebudeš polykat sám. Budeme se s mojí mrdku líbat," přikáže a pohladí mě po hlavě. Mé srdce zaplesalo. Dávám si záležet, i přes bolest chci svému pánovi dopřát kvalitní kuřbičku. Nasávám jeho úd hluboko do svého krku s náležitou dychtivostí. V mém rozkroku panuje boj o vysvobození z klece. Bolest slastná začíná převažovat nad bolestí z výprasku, a tak si zajedu levou rukou na díru, do které zkusím zajet dvěma prsty s odhodláním uspokojit Panův chtíč po análním sexu.

„Zadrž, musí tě to bolet." Smutek v hlase ani můj Pán nedokáže skrýt. „Netrap se, dneska mě jen vykuř." Padl rozkaz, který musím splnit. Na druhou stranu, když Pánovi dopřeji mou prdelku, třeba pak bude jemnější. Nechám péro být.

„Podíval bych se na horor." Jeho pohled je nechápavý. Neví, co se děje, vždyť jsem ho teď kouřil a najednou chci film.

„Až dokončíš, co jsi začal. Vem ho zpět do pusy a tentokrát ti tu hubu za tvou drzost vojedu."

Vstanu, vím, že bych neměl Pána provokovat, ale chci ho v sobě aspoň na chvíli. Jeho pohled mi napovídá, co se bude dít, pokud neuposlechnu.

„Chci tě v sobě, můj Pane," odpovím na nevyřčenou otázku, cože to vlastně dělám.

„Jak chceš, ale narovinu. Šetřit tě nebudu." Vstane, chytne mě za ramena a odvádí si mě za ramena ke stěně, o kterou mě opře. Nemluví, roztáhne mi nohy a v okamžiku ucítím pero na otvoru do mého těla. Bez citu a bez jakéhokoliv ohledu ho do mě narve. Ruce přesouvá na mé boky a tvrdě přiráží, až se mi vrátí slzy do očí. Chci to, chci se od něj nechat šukat do skonání světa a v tom mi nezabrání žádná bolest. Přírazy jsou vždy tvrdé a tempo ve stálé podpoře vášně naprosto dokonalé.

„Klekni, děvko." Nařízení, které dostávám po vytažení ocasu z mého kvalitně vyšukaného zadečku, s ohromnou radostí a s chutí splním. Klečím před Pánem a jazýčkem beru penis do úst.

„Za chvíli budu. Nezapomeň, chci se líbat s mrdkou, děvko." Připomene se, a tak kouřím s láskou a oddaností jen pár vteřin, když mi Pan začne plnit ústa lahodným semenem, které si nechávám na jazyku. Vytáhne mi z pusinky péro a pomůže mi vstát na nohy. Přisaje své rty na ty mé a svým jazykem začne vylizovat svůj ejakulát z mé huby. Líbáme se značnou chvíli, i když už jsme jeho mrdku spolykali.

„Jaký chceš horor?" otáže se poté, co jsme se od sebe odlepili.

„Vyber ty. Já se chci mazlit s tvým tělem, můj Pane."

Chytne mě za koule a jemně zmáčkne.

„Jsi dokonalá děvka, tvůj jazyk přivádí mé péro k šílenství, takže pokud se chceš mazlit, tak se věnuj mému zadku a dokonale mi ho vyliž." Otočí se ke gauči, na který ulehne na bříško, a rukou si odtáhne levou půlku. Chtíč se přihlásí o slovo a mé péro v klícce ohlašuje nadrženost. Olíznu si svůdně rty a mířím na své místo. Místo mezi Pánovýma nohama, kde se uvelebím a zabořím obličej mezi ty dvě nádherné půlky a začnu lízat Pánovu díru tak dokonale, že začne během chvíle sténat slastí. Rvu jazyk co nejhloub do Pánových útrob a dopřávám mu dokonalost v pravém významu slova.

„Jsi dokonalej. Takhle luxusně mi prdel ještě nikdo nelízal," vzdychá v opojení slastí. Nepřestávám lízat, sliny stékají na Pánovy koule, které beru do ruky a jemně masíruji.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (22 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (22 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (23 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (21 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (32 hlasů)

Autoři povídky

Celé jméno-
Věk0
Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

0 #3 Odp.: Sprcha, trest, vášeňVlarisa 2023-02-11 00:03
Povídka fajn, taková rychlovka😂 na hezký spaní
Citovat
+2 #2 Odp.: Sprcha, trest, vášeňTamanium 2022-11-16 08:08
Super povídka! Snad ne to jen část většího celku.
Moc se mi to líbilo.
Mě zadeček nevadil, možná by se hodilo jiný označení, ale i tohle tam pro mě sedlo jak prdel na hrnec. :-)
Citovat
+2 #1 Odp.: Sprcha, trest, vášeňGD 2022-11-15 09:32
Dobrý, zaujalo, takhle to mám taky rád, včetně té klícky. Pěkná a příjemná provokace, další provokace už evidentně je o hubu. Vyhazov bych taky nedal, to radši COKOLIV jiného.
Jednu výtku bych ovšem měl. Spíše jazykovou/ slohovou chybu, která mi kazí 100% dojem a zážitek. Sorry, ale fakt mi kazí v kontextu toho všeho výraz zadeček ,do tvrďárny mi to zkrátka nesedí. Obdobný případ je prdelka v případě označení části těla, kde bych to ještě v tomto případě bral jako rozněžněné Pána oslovení svého suba (Ty moje prdelko).
Citovat