• Vikys
Stylklasika
Datum publikace2. 2. 2020
Počet zobrazení3326×
Hodnocení4.86
Počet komentářů10

ALEX

Kdyby ho nachytal nějaký hajzl, výprasku by se nevyhnul. Tohle Alex věděl. Ale taky věděl, že při troše štěstí za tamto může dostat pár babek a dopřát si něco lepšího k večeři. Teď se musel rozhodnout, jestli chlápek v elegantním kabátě je skutečný zákazník, nebo jen darebák, který mu chce uškodit. Další pohled na drahý vůz s řidičem stojící na ulici ho přesvědčil, že tmavovlasý muž je nejspíš to první. Nějaký grázl by tohle nevymyslel, jen aby si políčil na děvku. Takový by k němu spíš přišel na ulici nebo v hospodě a šeptem by sdělil své přání, ale určitě by si neobstaral drahé auto. Nebo ano?

Alex se muži zkoušel podívat do očí, ale noc byla temná a lampy svítily jen slabě. Mlha stoupala společně se zápachem odpadků v uličkách a plíživě se šířila dále do ulic. V houstnoucí šedi bylo sotva vidět vlastní ruku, natož cizí obličej.

„Můžu tě svézt?“ zeptal se muž znovu. V pouličním slangu zpráva, že zákazník nehledá jen rychlou úlevu. Tohle nebude jen cesta kolem několika bloků a zpátky. Muž ho chtěl se vším všudy.

Alex se rozhodl, že do toho půjde. Pokrčil rameny. „Je zima. Jo, svezu se s váma.“

Muž přikývl a gestem vyzval Alexe, aby nastoupil. Protáhl se tedy dovnitř, sedl si a vdechl jemné aroma kůže, tabáku a peněz. Chtěl se schovat před studeným větrem a zdálo se, že tohle má aspoň na chvíli zaručeno. Proč se nezahřát, když je možnost.

Oknem se díval ven na ulici, kterou tak dobře znal – tedy to málo, co zahlédl skrze šero a mlhu. Zevnitř drahého vozu vypadaly domy jinak, sešlejší a ošumělejší. Srdce se mu rozbušilo. Byl vzrušený a nervózní zároveň, když si uvědomil, že dnešní večer stráví na nějakém lepším místě. Jistě, šlo jen o několik hodin a jen proto, že ten muž mu chtěl opíchat zadek. Ale na pár okamžiků bude venku z téhle bídy, někde v teple. Možná v hotelovém pokoji s čalouněnými křesly.

Alex sledoval svého dočasného zaměstnavatele, jak vlezl do vozu a usadil se do kouta na vedlejším sedadle. Uvnitř byla tma, ale postřehl něco málo z mužovy tváře a postavy. Středně vysoký, pevně stavěný, nijak starý, ale už ani mladý. Tmavé vlasy měl nakrátko ostříhané a sčesané z vysokého čela. Alex nedokázal odhadnout jeho povolání.

„Jak se jmenuješ?“ dolehl k němu temnotou vozu hluboký hlas. Alexův penis v kalhotách při tom zvuku sebou škubnul. Dnešní večer nebude jen povinnost. Nechá se opíchat a užije si to.

„Říkejte mi, jak chcete,“ odpověděl.

Chvíli trvalo, než muž znovu promluvil: „Rád bych věděl, jak se opravdu jmenuješ.“

„Alex.“ Na mužovo jméno se nezeptal. Nebyla to jeho věc. Místo toho poplácal sedadlo vedle sebe. „Nechcete jít blíž ke mně? Můžu vám cestu zpříjemnit.“ Mezi nimi a předními sedadly s řidičem byla zavřená přepážka, takže nic nebude slyšet.

Muž zavrtěl hlavou, v šeru to byl sotva znatelný pohyb. „Ne. Rád bych… se nejdřív něco dozvěděl o tobě.“

„Jasně,“ přikývl Alex. „Pracuju a žiju v téhle části města. Asi tu i umřu. Zkoušel jsem různé práce a tahle současná mi přijde nejvýnosnější.“ Znělo to lehce pohrdavě. Ušklíbl se.

„Kolik je ti let?“ Další otázka.

„Patnáct,“ zalhal. Věděl, že nadějnému zákazníkovi by se jeho devatenáct let nemuselo líbit a třináct by mu už neuvěřil. „Ale věk s sebou přináší i zkušenosti, což je pro vás výhoda, pane.“

Tiché zasmání. Alex se divil, proč se muž ptá a směje, místo aby šel rovnou na věc.

„Co je k smíchu, pane?“ Nelíbil se mu závan strachu, který v něm vyvolal ten smích v temnotě.

„Vůbec nic.“ Hlas byl tichý, ale úsečný. Autoritativní. Temná silueta v koutě se pohnula a muž dodal sotva slyšitelně: „Jsem rád, že aspoň jeden z nás má zkušenosti.“

Alex se chtěl zasmát, ale věděl, že tu větu nejspíš neměl zaslechnout.

Vůz poskočil a Alex se zapotácel. Hodilo ho to do kouta, přímo na muže. Ten ho lehce zachytil a téměř odhodil zpátky na jeho místo. Nebylo pochyb, měl pevné svaly a reagoval rychle, přestože byl lehce opilý – Alex ucítil závan brandy.

„Nechtěl jsem se na vás vrhnout, pane. Pokud mě nevyzvete.“ Čekal, že se muž zasměje, ale bylo ticho.

Alex byl na rozpacích, jestli má začít mluvit o penězích nebo naznačit něco o jídle, protože mu kručelo v žaludku a nevadilo by něco zakousnout. Přímo to navrhnout nemohl, bylo na zákazníkovi, aby určil, co se bude dít. Potlačil povzdech.

„Byls někdy na venkově?“

Ani na chvíli, ale proč se o to ten chlápek zajímá? Snad nějaká hra? „Jistě, mám dům na venkově. Chovám krávy, jezdím na koni…“

„Alex.“ Hlas byl ještě tišší. „To je zkratka pro Alexander?“

Dobře, takže žádné žerty. Alex cítil, že nejspíš bude lepší říkat pravdu. „Ne. Jen Alex.“ Znát příjmení nemělo žádný význam.

Skoro půlnoc, ulice plné mlhy, temný vnitřek vozu – stát se mohlo cokoliv. Zpomalili. Alex slyšel vlastní dech, jak se zrychluje. A v hloubi duše zlehka narůstal strach. Nebyl zbabělec, ale něco na tom neznámém, zamlklém muži v něm vyvolávalo zvláštní pocity. Penis mu kupodivu začal tuhnout ještě víc.

Nepsaná pravidla říkala, že by se neměl ptát, ale stejně to udělal. „Kam jedeme, pane?“ Měl radost, že to vyznělo lehce.

„Ke mně domů. Už tam skoro jsme.“

Takže není ženatý. Anebo kočka není doma a myši mají pré. Jen tohle nebyla žádná myš.

Vůz zastavil a oba vystoupili. Alex ve světle pouliční lampy uviděl výraz v mužově tváři – temný a neproniknutelný. Nebylo v něm nic vlídného. Polkl a přemýšlel, jestli tohle není vhodná chvíle pro útěk. Ale zvědavost a prázdný žaludek a vědomí, že v kapse má nůž, ho přiměly zůstat stát. A touha. Na to nezapomeň, uvědomoval si. Od chvíle, kdy vlezl do vozu, byl napůl vzrušený.

Dům byl velký a impozantní. Alex si zvědavě prohlížel fasádu odshora dolů. Kolik mužů už asi vešlo do jeho dveří? Chodí sem pravidelně? Připadalo mu zvláštní, že by kluka z ulice někdo vzal do takového domu. Možná byl ten muž naivní blázen. Nebo natolik sebevědomý, že věřil, že se Alex neodváží dělat problémy. Zachvěl se. Ještě pořád může utéct, i kdyby měl jít celou tu dálku pěšky.

„Pojď dál,“ pokývl mu muž, když auto tiše odjelo a on odemkl dveře. Alex zaplašil myšlenky na útěk a váhavě vešel dovnitř. „Tamhle je koupelna. Běž se umýt,“ přikázal muž a pak pokývl na dveře naproti: „Potom přijď sem.“

Alex poslechl. Luxusní koupelna se mu okamžitě zalíbila. Voda ve sprše byla nádherně horká, uvolňovala mu svaly a úžasně ho zahřála. Nalil si gel na dlaň, pomalu ho roztíral po celém těle i vlasech a sledoval, jak mu bílá pěna stéká po kůži dolů na černé dlaždice a mizí v odtoku. Pak se vzpamatoval. Zákazník čeká. Zastavil vodu, osušil se ručníkem a znova se oblékl do svých věcí – košile neurčité barvy a úzkých tmavých kalhot. Byl připravený.

 

KRIS

Kris seděl v měkce polstrovaném křesle své pracovny a díval se do plamenů v krbu. V tomhle pokoji trávil hodně času, pomalu už začínal zapomínat, co je pravidelná fyzická námaha. Ještě chvíli a bude z něho líný chlápek téměř středního věku, co se celý den jen povaluje a pomalu upíjí k smrti.

Budoucnost ho už přestala zajímat, proto se rozhodl. Dopřeje si ještě poslední potěšení. Toho kluka uviděl před špinavým barem v nevábné čtvrti města. Spíš než pohledem ho upoutal svým veselým smíchem. Jak se může někdo v téhle bídné čtvrti tak radostně smát? Krise to zaujalo a přistoupil blíž. Teď si mohl chlapce pořádně prohlédnout. Moc hezký, jemný obličej lemovaný hnědými rozcuchanými vlasy. Pevná brada, ostře řezaná čelist, rovný nos, vysoké lícní kosti. Ale nejvíc ho uchvátily jeho oči, velké a světle modré. I v slabém světle lampy viděl, jak jsou průzračné a čisté. Jako oči dítěte, a přesto vědoucí.

Ten kluk, Alex, přestal mluvit s kamarádem a obrátil se ke Krisovi. „Dobrý večer, pane. Zima, že?“ Pak se hned zeptal: „Co byste si přál?“ Kris mu jako ve snách nabídl svezení. S tímhle chlapcem chtěl jít do postele. Jen jednou. Dnes večer. Ráno bude kluk pryč, a jestli bude mít dost síly to skončit, tak Kris taky.

Erekce, kterou cítil při cestě autem, byla pořád tady, přetrvávala, když čekal, až se kluk umyje. Přesto začínal litovat svého rozhodnutí, že ho vzal k sobě domů. Možná by mu měl dát nějaké peníze a nechat ho odvézt tam, kam patří.

Tiché zaklepání na dveře ale vyvolalo v penisu nové škubání. Vědomí, že kluka za chvíli uvidí, a stál jako voják v pozoru. Alex vešel váhavě dovnitř a Kris ztratil dech. Chlapec byl snad ještě krásnější, než když ho poprvé uviděl.

„Máte to tady pěkné. Fakt že jo.“

Kris se usmál nad Alexovým pokusem o společenskou konverzaci. „Sedni si.“

Posadil se na kraj křesla a upřeně se na Krise díval. Světlo z krbu mu tančilo po krásné tváři a oči svítily jako hvězdy. Kris polkl. Nemohl odtrhnout zrak od toho modrého pohledu.

„Tak, teď jsem čistý, co se mnou uděláte?“ Hlas měl zastřený a o něco hlubší. Ten zvuk vyvolal Krisovi v penisu další škubnutí. Žaludek se stáhl a erekce byla snad ještě silnější.

„Chceš něco k pití?“ Kris jako by najednou znervózněl, vstal, odešel ke skříňce a nalil do sklenic brandy. Odolal pokušení vypít tu svou na jeden zátah. Pořád na sobě cítil modrý pohled. Ruka se mu třásla a sotva dýchal, když podával chlapci sklenici. Vůbec nevypadá jako pouliční děvka. Klidně by ho mohli považovat za studenta. A když se vezmou do úvahy ty nevinné modré oči, tak i za anděla.

„Copak to máte v kalhotách?“ Iluze nevinnosti se rozplynula. Alex položil sklenici na stolek a natáhl ruku. Špičkami prstů přejel Krisovi po bouli v rozkroku. Ten zalapal po dechu, lehký dotek zapůsobil na jeho rozkrok jako zásah bleskem. I když si kluka přivedl domů přesně za tímhle účelem, nedokázal se zbavit pocitu studu.

„Co? Nemáte rád, když se vás někdo dotýká?“ Chlapec přivřel oči a Kris při tom pohledu přestával dýchat. „Možná když se budete nejdřív chvíli dívat…?“

Alex zvedl ruku a pomalu si rozepnul košili. Pod ní nic neměl, jen hladkou kůži na lehce osvalených prsou. Zvolna sjížděl rukou hladivým pohybem od klíční kosti přes prsa, pak dolů po břiše až k poklopci kalhot. Začal ho rozepínat. Než Kris stačil vydat z vyschlých úst nějaký zvuk, chlapec už z kalhot vytáhl svůj penis v plné erekci. Trčel z hnízda hnědých chloupků vyrůstajících v rozkroku. S pohledem upřeným na Krise přejel Alex rukou po celé délce své chlouby. Jazykem si olízl rty, až se leskly, a lehce vzdychl, když si pevným stiskem ruky začal přejíždět klacek odshora dolů.

Kris nedokázal odtrhnout pohled od naběhlého mužství a fialového žaludu vyčnívajícího z předkožky. Na Alexových prstech uviděl škrábance, což naznačovalo, že to není jen pěkná tvářička. Věděl, jak přežít v ne zrovna výstavních čtvrtích města.

Pocítil vinu. Nebylo správné vzít si tělo toho kluka, které prodává jen z nutnosti, ale teď už nedokázal odolat. I kdyby našel sílu to zkusit. Strašně se ho chtěl dotýkat, cítit hladkou kůži, vůni vlasů, ochutnat jeho penis. Chtěl zaplnit a sám být zaplněn, strávit celou noc přitisknutý k teplému tělu. Nutně potřeboval spojení s jinou lidskou bytostí, které si tak dlouho odpíral.

Jednou. Jen jednou. Kéž mi bude odpuštěno.

Krok. A pak další. Klekl si před křeslo a položil sklenici na podlahu. Alex si chytil penis u kořene a naklonil ho k němu. Jako kdyby mu ho nabízel.

Kris slyšel, jak mu vlastní dech zdrsněl. Sehnul se a položil ruku Alexovi na stehno. Na špičce penisu se objevila průsvitná kapka. Upíral na ni pohled a pomalu skláněl hlavu blíž. Pootevřel rty a jazykem ji ochutnal, tu jedinou kapku, mírně slanou a dokonalou.

„To je úžasné,“ vydechl chlapec. „A teď mě vemte dovnitř.“

Kris přikývl, šťastný, že může poslechnout příkaz. Vzal do úst naběhlý žalud, pak celou délku tvrdého klacku. Na jazyku cítil hedvábnou hladkost jemné kůže. Špičku penisu cítil vzadu v hrdle, až se málem začal dusit.

„Chyťte ho takhle kolem,“ přikázal Alex, jako kdyby on byl učitel a Kris jen žák, což vlastně byla pravda. Přes své mládí byl nejspíš mnohem zkušenější a zdálo se, že podvědomě chápe, že jeho zákazník nechce převzít iniciativu. Kris se s úlevou poddal příkazům a jen si užíval pocit slasti, který ho zaplavil.

Na hlavě cítil dotyk ruky a lehké pohlazení. „Je to skvělé. Nečekal jsem, že tohle dneska zažiju.“ Hlas zněl drsně. Pak se ozvalo lehké zasténání, když Kris zuby přejel po spodní části penisu.

„Podívejte se na mě,“ poručil Alex. „Zvedněte hlavu. Nestyďte se, že se vám líbí péra. Takových jako vy je hodně. Více, než si myslíte.“

Bylo to těžší, než si Kris myslel. Ale zažil už horší věci, neměl by být problém dívat se do očí klukovi z ulice. Pohled mu přeběhl přes ploché břicho zarostlé jemnými chloupky k svalům na prsou, kde napůl skryté tmavé bradavkové dvorce vykukovaly na každé straně zpod rozepnuté košile. Díval se na napjaté svaly krku, pevnou bradu a smyslné rty, chvějící se chřípí nosu a nakonec na jasné oči. Celou dobu nepřerušil pohyb svých úst a ruky a v těch očích uviděl čiré potěšení.

Ruka na jeho hlavě se najednou sevřela a za vlasy mu hlavu odtáhla. „Stačí. Přece nechcete, abych se tak brzo udělal?“ zašeptal Alex a lapal po dechu.

Kris chtěl, aby se udělal. Chtěl vidět jeho obličej v záchvatu extáze a sledovat výstřik z jeho penisu, semeno pokrývající jeho ruku a dopadající chlapci na břicho. Cítil, že jeho vlastní penis je tvrdý k nesnesení, ale na úlevu ještě bude dost času. Teď chtěl vidět Alexovo vyvrcholení.

„Jen do toho,“ šeptal, „chci to vidět.“ Chytil penis pevněji a zrychlil. Dával si záležet, aby každý pohyb protáhl až na špičku žaludu.

Alex sténal a přirážel boky vzhůru. Sevřel područky křesla a hlavu zvrátil dozadu, až bílé hrdlo zasvítilo. Kris viděl, jak na něm tepají žíly, viděl rozevřené rty, vlhké a růžové. Dlouhé řasy zavřených víček vrhaly stín na tváře. Jak krásné. Rukou svíral a honil chlapcův penis a vlastním naběhlým rozkrokem se otíral chlapci o nohu.

Náhle Alex vykřikl a jeho tělo se prohnulo do oblouku, zatímco sperma stříkalo z penisu a dopadalo mu na prsa. Kris sténal a tvrdě přirážel k noze. Na jeho touhu byly vrstvy látky moc silné.

Chlapec se zhroutil zpátky do křesla a otevřel oči. Hleděl dolů na Krise zastřenýma duhovkama, které se díky roztaženým zorničkám zdály téměř černé.

„Děkuji vám, pane. Jste velice laskavý,“ usmál se. „A teď mi musíte dovolit, abych vám to oplatil. Trvám na tom.“

Kris vyskočil na nohy, jeho tvrdý penis bolestivě narážel na látku kalhot. „Chci tě. Teď hned. V posteli.“

„Jak si přejete, pane. Jsem vám k službám.“

Kris ukázal Alexovi, aby šel do vedlejšího pokoje, kde byla ložnice, a zamířil za ním. Tělo měl jako v ohni, když viděl, jak chlapec na něho vrhl pohled zpod přivřených víček a vševědoucně se usmál.

„Pěkný pokoj,“ rozhlížel se Alex po ložnici. Tmavý nábytek, tlustý koberec na zemi, obrazy na stěnách.

„O nábytku mluvit nechci.“

„Jasně,“ přikývl Alex. „Máme na práci lepší věci.“ S těmito slovy si stáhl košili z ramen a nechal ji spadnout na podlahu. Kris zatajil dech. Ve slabém světle noční lampy bílé tělo jakoby zlatě zářilo. Svaly na ramenou, pažích a prsou byly zvýrazněné stíny a dělaly z chlapce oživlou sochu, příliš dokonalou, než aby mohla být živá.

„Mám pokračovat?“ Alex nečekal na odpověď a sáhl k poklopci kalhot. Skopnul boty a stáhl ze sebe zbývající oblečení.

Kris ztuhl a jen zíral na jeho tělo. Už brzy se bude moct dotknout každého místečka, ale momentálně v něm převládlo slastné očekávání.

„Líbí se vám, co vidíte?“ Alexův hlas zněl samolibě, jako kdyby věděl, že vypadá opravdu dobře a nestydí se být nahý.

„Budete to pít?“ Ukázal na sklenici brandy, kterou Kris přinesl s sebou. Alex tu svoji nechal nedotčenou v pracovně. Přišel blíž a vzal si sklenici z Krisovy ruky. Lehce upil trochu jantarově zbarvené tekutiny a oči se mu rozšířily. „Moc dobré.“

„Ano, to ano,“ usmál se Kris. Vzal si sklenici zpátky a zhluboka se napil, aby uklidnil nervy. Pak ji položil na stolek a obrátil se k nahému chlapci. Alex byl asi o půl hlavy nižší, takže musel zvednout hlavu, aby se mohl Krisovi dívat do očí. Prohlížel si jeho tvář a na chvíli se zdálo, že se ho chystá políbit. Místo toho natáhl ruku a začal mu rozepínat knoflíky.

Kris tiše stál, když mu chlapec sundával košili. Drsné dlaně mu přejížděly po nahých ramenou a hladily paže. Přešly na prsa a podráždily bradavky, až vydechl rozkoší. Alex se dotýkal každého kousku jeho odhaleného těla, nejprve rukama, pak ústy. Jeho rty a jazyk rozpouštěly ledovou krustu, kterou se Kris obalil. Kůže se chvěla, srdce tlouklo a temné zoufalství mizelo. Cítil energii, jako by měl každou chvíli vyrazit do boje. Vzrušení ho celého vyplnilo, až zatínal a rozevíral ruce, zatímco tělo se poddávalo Alexovu zkoumání.

Alex přejel prsty zlehka po dlouhé jizvě na paži, pak se naklonil a políbil ji. Kris zatnul zuby a mrkáním zahnal náhlé pálení v očích. Emoce, které ten jednoduchý pohyb vyvolal, byly příliš silné. Chtěl Alexe odstrčit, ale ten se mezitím přesunul níže. Rukama klouzal po pevném břichu dolů ke kalhotám. Vzápětí mu sundal boty, stáhl kalhoty a nakonec i spodky, až před ním stál nahý. Klekl si a přejížděl nohy od kotníků k bokům. Kris cítil, jak se mu pod tím dotykem nohy třesou.

Pak ho Alex políbil na bok. Líbal a olizoval cestičku směrem k rozkroku, ale pečlivě se vyhnul vztyčenému mužství, které se k němu natahovalo. Dotyky kolem penisu pokračovaly, až se Kris téměř roztřásl zoufalou touhou. Nakonec vzal chlapec penis do ruky, pevně ho sevřel a upřel pohled na Krise. Pomalu přiblížil své rty k žaludu, vystrčil růžový jazyk a olízl vlhkou špičku.

Kris zasténal. Chtěl chytit chlapce za vlasy a přidržet, až si ho nasměruje do úst. Ale ovládl se a zaťal nehty do dlaní. Bál se toho, po čem toužil.

Ucítil teplé vlhko, tvrdé kouření, které mu málem vysálo život z těla, a Alexovu ruku, která jezdila po jeho penisu nahoru a dolů. Díky tak dlouho skryté touze nedokázal příliš vydržet, ale věděl, že chce víc než Alexova ústa na svém mužství. Zasténal a odtáhl se. Chlapec k němu zvedl zrak a vzal ho za ruku.

„Pojďte,“ táhl ho k posteli, lehl si a Krise stáhl s sebou. „Jak to chcete? Zepředu, zezadu, na boku?“ Při zvuku toho zastřeného hlasu se Kris málem udělal. Otázka zazněla tak obyčejně jako běžná věc. Žádný pocit studu.

Pár jeho zkušeností bylo pouze zezadu, a tak to chtěl i teď. „Zezadu.“ Nechtěl se Alexovi dívat do tváře, až ho bude ojíždět.

Alex se otočil a Krisovi vyschlo v krku. Natáhl ruku a dlouhým pohybem přejel chlapcova záda od ramen až na kulatý zadek. Kůži měl jemnou jako hedvábí. Prstem přejel přes rýhu mezi půlkama a obkroužil otvor růžice. Penis se mu chvěl, jak toužil proniknout dovnitř. Z otvoru na špičce prosakovaly krůpěje a Kris cítil, že už to déle nevydrží. Natáhl ruku po lahvičce s olejem, kterou používal při svém občasném sebeukájení. Nalil si trochu na dlaň a přejel svou chloubu. Klekl si za chlapcovy široce rozevřené nohy a začal promazávat lehce staženou díru. Nejprve jedním prstem, pak dvěma.

„Ještě. Hlouběji,“ Alex se prohnul v zádech, přirážel proti prstům a vzdychal rozkoší.

Kris už na nic nečekal. Chtěl dovnitř. Nasměroval svůj penis na rozevřený vstup, přitiskl na něj žalud a přirazil. Zasténal, když se kolem něj sevřel prstenec svalů.

„Ano, pane. Ojeďte mě. Pořádně mě ošukejte,“ vzdychal Alex. Ta oplzlá slova byla jako švihnutí bičem. Kris začal přirážet tvrději, díval se, jak celý jeho penis zajíždí dovnitř, cítil, jak ho pohlcuje svíravé horko. Alexovo sténání ho dovádělo téměř k zešílení. Rukou mezi lopatkami ho přitlačil k posteli. Vytáhl penis z těsného otvoru a vzápětí znovu přirazil dovnitř. Koule mu pleskaly o chlapcovu hráz a cítil pot smáčející jejich kůže v místech, kde se dotýkaly.

Ohnul se a rukama se opřel o postel vedle Alexových ramen. Chtěl cítit, jak jeho tělo klouže po hladké kůži, jeho prsa na zádech toho druhého, pramínky hnědých vlasů jen kousek od jeho obličeje. Zahlédl dlouhé řasy na Alexově tváři a lehce pootevřené rty.

„Ještě. Tvrději.“ Alexův hlas byl drsný a temný.

Jako švihnutí bičem. Kris přirážel snad ještě hlouběji. Jejich kůže vydávala téměř nesnesitelný žár. Už nedokázal zadržet narůstající příval uvnitř svého těla. Jako horká lavina prorazil jeho zábrany a vyvolal v něm ohnivou explozi. Přirazil ještě jednou a zařval. Křeč orgasmu zaplavila celé tělo a vytryskla ven horkým proudem.

Alex pod ním přirazil a jeho tělo se zkroutilo. Oba muži padli bokem na postel. Slyšet byl jen jejich těžký dech, připomínající skončený boj dvou soupeřů. Kris se nechal unášet pocitem tepla a zpoceného těla, stále s ním propojeného. Cítil svaly a kosti a proudící krev v žilách, pach a chuť jiného člověka ve svém náručí. Po takovéhle blízkosti toužil už dlouho a v tuto chvíli se mu jí dostávalo. Zalila ho vlna spokojeného klidu.

Ale vzápětí ucítil, jak se mu do duše vrací zpátky temnota a zvedá svou děsivou hlavu. Okamžik radosti byl pryč. Tohle nemůže být napořád. Alex není jeho milenec. Je to jen děvka z ulice. Brzo bude pryč a Kris zůstane sám se svými přízraky. Odtáhl se a lehl si na záda. Byl lepkavý a mokrý od potu a cítil se pošpiněný. Co právě dělali, nebylo nic krásného. Už to nebylo jako zjevení, ale špinavý, zvířecký akt, nezdravý a nečistý. Rukou si zakryl oči a přál si, aby chlapec, ležící natažený vedle něj, zmizel. Pak by mohl přejít k další části plánu. Tohle bylo jeho poslední potěšení. Teď ještě trocha bolesti a bude konec.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (52 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (48 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (46 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (46 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (60 hlasů)

Autoři povídky

Celé jméno-
Věk0

Co mě nezabije, to mě posílí.

Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

+5 #10 Krásné...JirkaM 2020-02-04 09:52
...a napínavé
Citovat
+5 #9 Noční setkání 1William 2020-02-03 13:51
Veľmi pekne napínavé, som zvedavý ako to dopadne. Ú mňa palec HORE a plný počet hviezdičiek.
Citovat
+6 #8 VšemVikys 2020-02-03 11:40
moc díky za komentáře :-)
Alianor, zmetek: je to můj první delší text, mám spíš zkušenosti s psaním drabble.
Zdenda: kdy bude další zatím nevím, ale pilně na tom pracuju :-)
Citovat
+6 #7 Odp.: Noční setkání 1maf 2020-02-03 10:18
Tak tohle se ti fakt povedlo. Krásná povídka, nejen sex, ale i "zákulisní myšlenky co a proč a jak", to já můžu. A trochu napínání, co bude ta další část Krisova plánu... Super počtení, moc díky.
Citovat
+7 #6 Odp.: Noční setkání 1Zdenda tb 2020-02-02 21:56
Perfektní, kdy bude další?
Citovat
+9 #5 Odp.: Noční setkání 1Tob 2020-02-02 17:38
Hodně dobře napsané
Citovat
+7 #4 Odp.: Noční setkání 1Alianor 2020-02-02 17:25
Hodně, vážně hodně dobrý. Pokud je tohle tvé první dílo, tak posílám svůj klobouk hodně dolů. Výborně jsem se bavil a těším se na další díl ;-) 8)

Cituji zmetek:
Tak tohle bylo sakra dobrý, už se těším na pokračování. A je to prvotina? Jestli ano, tak klobouk dolů a hluboké koření. :-*

Hups - máme se Zmetkem stejné pocity, jak teď čtu :lol: :lol: :D
Citovat
+10 #3 Odp.: Noční setkání 1zmetek 2020-02-02 14:28
Tak tohle bylo sakra dobrý, už se těším na pokračování. A je to prvotina? Jestli ano, tak klobouk dolů a hluboké koření. :-*
Citovat
+9 #2 Odp.: Noční setkání 1ada 2020-02-02 12:44
dobrý pokračuj
Citovat
+10 #1 Odp.: Noční setkání 1Ron 2020-02-02 11:43
Správně dávkovaný poměr tajemna, napětí a sexu. Krásná povídka, díky. Už se těším na pokračování. :-)
Jo a samozřejmě za plný počet hvězd.
Citovat